‘N FEES VIR ALMAL!

Bekende grapjasse Solomon Cupido, Rezah Forbes en Shimmy Isaacs het as mentors vir die Lag my kla’-kompetisie opgetree. Nou verskyn hulle op die verhoog met blinknuwe wenner-komediante. Schalk Bezuidenhout, Alfred Adriaan en Melt Sieberhagen maak ook hul verskyning. Feesgangers gaan poegaai wees van al die lag vir dié skreeusnaakse span by die Suidoosterfees @ Atlantic-inryteater. Kom geniet dié vrolike viering van die fees se suksesvolle sinergieprojek met Son en kykNET.

Ondersteun deur SON en kykNET
Met Solomon Cupido, Rezah Forbes, Shimmy Isaacs, Schalk Bezuidenhout, Wayne McKay, Melt Sieberhagen, Alfred Adriaan en wenners van die Lag my kla-kompetisie
Vervaardiger: Erns Grundling
Venue: Atlantic Film Studios
Datum en tyd: 05 November 20:00
Tydsduur: 100 min
Prys: R250 per voertuig (maksimum 2 persone), R300 per voertuig (maksimum 4 persone)

KLIK HIER vir kaartjies.